lead_560wEgyüttműködésre lép az LG Electronics (LG) és a Microsoft. A dél-koreai és az amerikai nagyvállalat szándéknyilatkozatot írt alá az LG önvezetőautó- és infotainment-rendszereinek fejlesztésére.

A Las Vegasban a Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállítás (CES) alkalmából aláírt nyilatkozat értelmében az LG felgyorsítja meglévő digitális platformjának átalakítását az autóipar számára a Microsoft Azure felhő- és mesterségesintelligencia-technológiáinak, valamint az LG fejlesztés alatt álló “önvezető” szoftverének segítségével.

Az LG a Microsoft mesterséges intelligencia terén szerzett tudását adaptálja saját járművezetést támogató rendszereibe (Advanced Driver Assistance Systems, ADAS), a sofőr állapotát ellenőrző kameráiba (Driver-Status Monitoring, DSM) és többcélú frontkamerarendszereibe, valamint infotainment rendszereibe beépíti a Microsoft virtuális asszisztensekhez készült megoldásgyorsítóját (Virtual Assistant Solution Accelerator). Az Azure Data Box szolgáltatás révén az útközben rögzített adatok automatikusan feltölthetők a felhőbe, az így létrehozott könyvtár pedig segít az önvezető szoftvert még okosabbá tenni.

Forrás: autopro.hu

A teljes cikk itt olvasható.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien